BSG-Shoppen

- Støt BSG ved at købe træningstøj mm. i forenings egen Shop! Her kan du finde træningstøj med logo, samt få trykt eget navn på. BSG-Shoppen er fysisk og vil i det kommende år holde åbningsaftener i springhallen, hvor det er muligt at prøve og bestille dit eget BSG-tøj. Når åbningsaftenerne offentliggøres kan de findes på siden her, samt vores sociale medier.

 

BSG-trøjesponsor: VESTERLED VVS

BSG siger velkommen til en ny officiel trøjesponsor: VESTERLED VVS!

Aftalen, der blev underskrevet den 6. december i springhallen, er gældende fra 1. januar 2024 og 3 år frem og indebærer, at Vesterled VVS i denne periode vil pryde alle opvisningsholdenes paradedragter.

Det er den største enkeltstående sponsoraftale i foreningens historie og vi er utrolig stolte af og taknemmelige for, at den positive udvikling foreningen er inde i også bemærkes i det lokale erhvervsliv.

I løbet af den kommende tid, vil vi yderligere præsentere vores nye trøjesponsor, men det er naturligvis også muligt allerede nu at læse mere om VESTERLED VVS på www.vesterledvvs.dk

Husk at det gavner foreningen, hvis vores sponsorer også kan mærke, at støtten er gengældt.
 

Tank med OK benzinkort og støt BSG

Husk at du kan støtte vores forening, hver gang du tanker hos OK. 

Hent OK-appen eller få et OK Benzinkort helt gratis og tilmeld dig vores sponsoraftale. Så er du godt i gang.

Du vil herefter støtte BSG med 5 øre pr. liter tanket benzin eller diesel. Udover dette modtager foreningen et bonusbeløb på 200 kr. første gang du har tanket 500 liter benzin eller diesel.

Du kan læse meget mere om aftalen og få mere info om bestilling af kort mm. på ok.dk/lokalsporten

Spar 20% hos Flügger farver

BSG har indgået en aftale med “Flügger farver”. 

Det betyder for dig, at du som klubmedlem kan spare 20% på Flügger maling, tapet og værktøj samtidig med, at du støtter foreningen. Besøg din Flügger farver butik, og angiv 641569 som er foreningens nummer i systemet, inden du betaler. Så får du 20% rabat og BSG får 5% af købsbeløbet i støtte. 

Du kan også handle online med rabatkoden FA641569.  I Flügger finder du et bredt sortiment af maling, spartel, tapeter og maleværktøj i høj kvalitet.

Flügger farver består af ca. 140 butikker i Danmark. Her møder du et kompetent personale, der står klar til at vejlede dig med den rette løsning til dit maleprojekt.

Gå til Flüggers hjemmeside her.

Vores sponsorer